Werken bij MC Europe

MC Europe streeft naar diversiteit van het personeelsbestand altijd met als uitgangspunt: de beste kandidaat op de beste plek!
Wij hechten veel waarde aan het leveren van kwaliteit met een persoonlijke en betrokken benadering.
Deel jij onze visie en ben je geinteresseerd in een baan bij MC Europe? Dan is solliciteren de volgende stap. Graag ontvangen wij je gegevens via onderstaand sollicitatieformulier*.

*Alleen volledig ingevulde formulieren zullen wij in behandeling nemen.


Ons vacature aanbod

Customer Service Representative (min. 0,7 FTE)

MC Europe B.V. is importeur  en distributeur van  gespecialiseerde medische kwaliteitsproducten. Door exclusieve distributeur schappen verhandelen wij “evidenced based” materialen en producten aan zorginstellingen in Nederland, België en Luxemburg. MC Europe B.V. specialiseert zich met name in producten voor de Intensive Care-, Anesthesie- en Spoedeisende Hulp afdelingen. Ons productportfolio focust zich op respiratie. Onze klantengroep bestaat uit ziekenhuizen, verpleeg- verzorgingshuizen en andere zorginstellingen. Op korte termijn zoeken wij een enthousiaste en ervaren collega die ons komt versterken in de functie van Customer Service Representative.

Wat verwachten we van jou:

Als Customer Service medewerker is het een uitdaging om vragen van klanten te beantwoorden en klachten af te handelen. Je bent een aanpakker, vormt de verbinding tussen de klant en organisatie en weet de vertrouwelijkheid van informatie waar je kennis mee maakt te bewaren. Snel kunnen schakelen is voor deze functie een vereiste.

Tevens behoort het invoeren van orders en het opmaken van offertes tot jouw taken. Daarnaast verstrek je informatie aan klanten over bijzonderheden in de afhandeling van zendingen. Indien er zich problemen voordoen, analyseer je deze en los je deze zo goed mogelijk op. Naast je reguliere werkzaamheden ben je inzetbaar voor interne projecten zoals tenderadministratie en ISO certificering. Je hebt een flexibele positieve werkhouding en toont initiatief. Verder beschik je over goede contactuele eigenschappen en heb je een resultaatgerichte en klantvriendelijke instelling.

Je communiceert helder en overtuigend en je bent in staat je in te leven in de wensen van de klant. Tenslotte zie je het als een uitdaging om bij te dragen aan de verdere groei van MC Europe.

 

Wat zijn jouw kwaliteiten:

 • MBO werk- en denkniveau.
 • Je bent gedreven en communicatief vaardig in woord en schrift.
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Frans is een pre.
 • Je bent klantvriendelijk ingesteld.
 • Je hebt ervaring met relevante geautomatiseerde systemen.
 • Je hebt kennis van kwaliteitsvoorschriften die relevant zijn voor de afdeling customer service.
 • Je herkent je zelf in een klantgerichte en een oplossingsgerichte aanpak.
 • Ervaring op het gebied van tenderadministratie en ISO certificering is een plus

 

Wat zijn jouw taken en waar ben je verantwoordelijk voor:

 • Je fungeert als visitekaartje van het bedrijf.
 • Je wordt primair belast met het ondersteunen van de verkoopactiviteiten.
 • Daarnaast zie je toe op de juiste uitvoering, naleving en vastlegging van contractuele en operationele afspraken bij nieuwe en bestaande klanten.
 • Controleren dat richtlijnen, procedures en gemaakte afspraken met klanten en leveranciers worden opgevolgd.
 • Onderhouden van contacten met interne- en externe klanten, waarbij de planning en het oplossen van problemen/klachten een belangrijke rol speelt.
 • Waar nodig bedenk je nieuwe/verbeterde procedures en werkt deze uit. Verder houd je controle op de lopende processen om de dienstverlening voor de klant te vergroten.
 • Je draagt zorg voor een juiste orderadministratie.
 • Je bent verantwoordelijk voor een correcte klachtenregistratie.

De Customer Service Representative is werkzaam onder supervisie van de Sales & Marketing Manager.

Om te solliciteren, gelieve onderstaand formulier volledig in te vullen.


Jouw gegevens

1

Functie gegevens

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.

Disclaimer

Een e-mail wordt gestuurd naar m.segers@mc-europe.nl  n.a.v. het invullen van het sollicitatieformulier op de website van MC Europe.

Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door MC Europe kun je vinden in de Privacy Policy.

Het sollicitatieformulier mag uitsluitend worden gebruikt door de geadresseerde of andere personen binnen de organisatie van de geadresseerde die bevoegd zijn om kennis te nemen van de informatie die dit sollicitatieformulier bevat (“de beoogde ontvanger”). Het kan vertrouwelijke informatie bevatten. Het kopiëren, verspreiden of ander gebruik van dit sollicitatieformulier of de inhoud ervan door een andere persoon dan de beoogde ontvanger kan een inbreuk zijn op het burgerlijk recht of strafrecht en is ten strengste verboden. Uiterlijk 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure zullen de gegevens van het sollicitatieformulier verwijderd worden uit onze database (tenzij anders aangegeven door de sollicitant).