Werken bij MC Europe

MC Europe streeft naar diversiteit van het personeelsbestand altijd met als uitgangspunt: de beste kandidaat op de beste plek!
Wij hechten veel waarde aan het leveren van kwaliteit met een persoonlijke en betrokken benadering.
Deel jij onze visie en ben je geïnteresseerd in een baan bij MC Europe? Dan is solliciteren de volgende stap. Graag ontvangen wij je gegevens via onderstaand sollicitatieformulier*.

*Alleen volledig ingevulde formulieren zullen wij in behandeling nemen.


Ons vacature aanbod

Sales Support medewerker MC-Europe (QRS Healthcare)

Functieomschrijving

“Voor deze vacature kom je in dienst van QRS Healthcare, maar voer je werkzaamheden uit voor het merk MC Europe. Tijdens een eerste gesprek vertellen we je graag meer hierover.”

Als Sales Support medewerker vervul je een cruciale rol bij MC Europe. Je draagt verantwoordelijkheid voor het coördineren van orderverwerking en biedt uitstekende service aan onze klanten. Dankzij jouw proactieve instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden fungeer je als schakel tussen onze klanten en interne afdelingen, met name de afdeling Sales en Inkoop. Daarnaast draag je actief bij aan de commerciële groei van MC-Europe door het bieden van de juiste ondersteuning aan het Sales team. Je zorgt voor een correcte uitvoering, naleving en documentatie van contractuele en operationele afspraken, zowel bij bestaande als nieuwe klanten.

Wat ga je doen?

Verantwoordelijk zijn voor de tijdige en accurate verwerking van orders is een belangrijk onderdeel van jouw takenpakket. Daarnaast verwachten we dat je proactief communiceert met klanten over de status van hun orders, levertijden en eventuele bijzonderheden van zendingen en bestellingen. Om een juiste voortgang van de orders te bewaken en eventuele knelpunten tijdig op te lossen werk je nauw samen met je collega’s van Sales en de afdeling Inkoop. Het bijhouden van nauwkeurige documentatie in ons systeem en tijdig en correct communiceren met klanten en collega’s behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden.

Wat krijg je van ons?

 • Tussen de €2.800,- en de €3.000,- bruto o.b.v. 40 uur, afhankelijk van de ervaring;
 • Jaarcontract, met uitzicht op een vaste aanstelling;
 • De reiskosten zijn we uiteraard ook niet vergeten, bij ons krijg je een onbelaste kilometervergoeding van 0.23ct per gereden kilometer;
 • We vinden het belangrijk dat je naast al jouw harde werk ook genoeg tijd pakt om tot rust te komen, je krijgt bij ons 34 vakantiedagen op basis van 40 uur;
 • Ook denken we aan je pensioen, bij QRS hanteren we een premievrij pensioen. Dit betekent dat er netto voor jou meer overblijft doordat wij als werkgever jouw pensioen betalen.

 

Wat verwachten we van jou?

Je houdt er van om in het diepte te springen, zoekt graag zelf dingen uit maar bent niet bang om hulp te vragen wanneer dit nodig is. Met jouw toewijding lever je een waardevolle bijdrage aan de kwaliteit van onze zorgdiensten! Daarnaast hechten we waarde aan de volgende eigenschappen:

 • Klantvriendelijkheid en sterke communicatieve vaardigheden, inclusief telefonisch contact met onze klanten;
 • In deze rol krijg je te maken met vertrouwelijke informatie, we vinden het belangrijk dat je hier verantwoord mee om gaat;
 • Een proactieve en resultaatgerichte instelling, met een sterke focus op nauwkeurigheid en kwaliteit;
 • Je kunt zowel zelfstandig werken als effectief samenwerken met je nieuwe collega’s.

 

Functievereisten

Ben jij van het ‘schouders er onder, samenwerken en denken in oplossingen?’ Dan is de kans groot dat jij helemaal bij MC-Europe past. Verder verwachten wij het volgende:

 • Mbo werk- en denk niveau;
 • Ervaring in een soortgelijke functie;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Franse taal in woord en geschrift, Engels en Duits zijn een pré;
 • Kennis van AFAS is een pré;
 • Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Ben jij na het lezen van bovenstaande vacature enthousiast? Stuur dan je CV en jouw motivatie brief naar m.spoormakers@qrs.nl en dan hoor je snel van ons!


Jouw gegevens

1

Functie gegevens

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.

Disclaimer

Een e-mail wordt gestuurd naar m.spoormakers@qrs.nl  n.a.v. het invullen van het sollicitatieformulier op de website van MC Europe.

Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door MC Europe kun je vinden in de Privacy Policy.

Het sollicitatieformulier mag uitsluitend worden gebruikt door de geadresseerde of andere personen binnen de organisatie van de geadresseerde die bevoegd zijn om kennis te nemen van de informatie die dit sollicitatieformulier bevat (“de beoogde ontvanger”). Het kan vertrouwelijke informatie bevatten. Het kopiëren, verspreiden of ander gebruik van dit sollicitatieformulier of de inhoud ervan door een andere persoon dan de beoogde ontvanger kan een inbreuk zijn op het burgerlijk recht of strafrecht en is ten strengste verboden. Uiterlijk 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure zullen de gegevens van het sollicitatieformulier verwijderd worden uit onze database (tenzij anders aangegeven door de sollicitant).