TRACOE mini


Statement: Hoe kleiner het detail, hoe groter de waarde!

De ware grootte kan bijzonder belangrijk zijn bij kinderen. De tracheostomie kindercanules zijn speciaal ontwikkeld voor pasgeborenen, zuigelingen en oudere kinderen.

De beproefde en vertrouwde TRACOE mini is een zachte, dunwandige maar stabiele PVC kindercanule die geen DEHP bevat. De nekplaat heeft een schuin aflopend ondervlak om de pasvorm te optimaliseren. De speciaal ontworpen obturator is buitengewoon praktisch. De ringvormige grip zorgt ervoor dat canules ondanks hun kleine formaat en verschillende materialen veilig en gemakkelijk kunnen worden ingebracht. Verlengstukken, nekbandjes, kunstneuzen en speciale kompressen zijn beschikbaar om op de TRACOE kindercanules te passen. Hiermee leveren wij  anatomisch optimale oplossingen om de beste canule voor elke jonge patiënt te garanderen.

De TRACOE mini verkrijgbaar in 12 verschillende maten: 4 voor gebruik bij pasgeborenen en zuigelingen en 8 voor pediatrisch gebruik.

De LICHTGROENE verpakking identificeert de TRACOE kidsproduct-familie. Een andere kleur, zoals bijvoorbeeld MAGENTA, geeft een canuletype aan. Deze kleurcodering geeft de speciale kenmerken van de canule weer. De diverse typen canules kunnen op deze kleuren worden gesorteerd. De maat van de canule wordt aangegeven aan het einde van het REF-nummer, bijvoorbeeld REF 350-06 voor maat 6 mm. De kleurcodering vereenvoudigt het voorraadbeheer.

AfbeeldingArtikelnummerProducentArtikelomschrijving
47035025-47035040Tracoe GmbHTRACOE TRACHEACANULE VOOR NEONATEN MT 2.5
47035525-47035560Tracoe GmbHTRACOE TRACHEACANULE VOOR KINDEREN MT 2.5
Lees meer

Meer weten?

Wij zitten voor u klaar en helpen u graag!