Hun ademhaling Onze zorg


Ons productaanbod is speciaal samengesteld voor pasgeborenen, zuigelingen en oudere kinderen, want “Hun ademhaling is onze zorg”! In samenwerking met verschillende A merken hebben wij een zorgvuldig productassortiment speciaal voor kinderen en neonaten samengesteld.

Bel Me Terug Voor Meer Informatie

Onderstaand een greep uit ons productassortiment:

Sunmed – AirQ®3

AirQ®3; hèt larynxmasker voor dagelijks gebruik. De geavanceerde, volledig siliconen AirQ®3 helpt om veiligheid en vertrouwen in luchtwegmanagement te creeëren, ongeacht welke luchtweguitdagingen je tegenkomt.

 

  • Hèt siliconen masker dat een luchtweg creeërt
  • Beschikbaar in de allerkleinste maten
  • Unieke AirQ®3 epiglottis-lift
  • Verkrijgbaar in vier varianten
  • Met geïntegreerd bijtblok

 

 

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

Mercury Medical – Neo Tee beademingssysteem

Neo-Tee; een beademingssysteem dat eenvoudig aan te sluiten is op een standaard zuurstofaansluiting, een blender of zuurstoffles. De standaard ingebouwde manometer en het overdrukventiel geven optimale controle en waarborgen veiligheid voor de patiënt.

 

  • Levert vooraf ingestelde PIP en PEEP
  • Nauwkeuriger en betrouwbaarder door ingebouwde manometer
  • Kan aangesloten worden op gezichtsmasker, endotracheale tube of larynxmasker

 

Het systeem wordt alom gewaardeerd en gebruikt in de meeste ziekenhuizen.

 

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

Salter Labs – Zuurstofbrillen geschikt voor prematuren en neonaten

Het is niet voldoende om een zuurstofbril voor volwassenen te nemen en deze gewoonweg kleiner te maken. De pediatrische zuurstofbrillen van Salter Labs zijn speciaal ontworpen voor kinderen, vooral voor baby’s en zuigelingen die graag kronkelen en niet erg blij zijn met plastic slangen op hun wangen. Met Salter Labs kunt u erop vertrouwen dat elke pediatrische zuurstofbril comfort biedt en een zachte, veilige pasvorm heeft. Of het nu gaat om prematuren, neonaten, zuigelingen of baby’s, afhankelijk van de grootte en/of het gewicht kunnen wij u een passend advies geven voor de juiste maat zuurstofbril.

 

 

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

Avanos – Microcuff (Exclusief voor BE en LU)

De microcuff is speciaal ontworpen voor de anatomie van kinderen, bieden de voordelen van een tube met cuff, waardoor tracheaal letsel wordt verminderd en een afgedichte luchtweg wordt geboden zodat minimaal en laag debiet anesthesiegebruik mogelijk is.

 

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

 

 

 

 

Avanos – GUS (Exclusief voor BE en LU)

Het gesloten Avanos uitzuigsysteem voor pediatrische patiënten vermindert de kans op zuurstofsaturatiedaling en incidentie van bradycardie en hypoxie in combinatie met het uitzuigen. Het is veilig in gebruik door één zorgverlener, waardoor er minder zorgverleners nodig zijn dan bij open uitzuigsystemen.

Ook beschermt het gesloten aspiratiesysteem uw medewerkers tegen blootstelling aan potentieel infectieuze aërosolen.

 

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

Salter Labs – Parker tube

Jeffrey Parker merkte als intensive care arts dat intubaties soms traag, moeilijk en vaak traumatisch waren. Zijn onderzoek identificeerde het voorwaartse, stijve en afgeschuinde tipgeometrie van de standaard endotracheale tubes als onderliggende oorzaak van de meeste van deze problemen. Hij vond de Parker Flex Tip endotracheale tube uit.

Dit revolutionaire ontwerp met gecentreerde punt werd al snel erkend als een aanzienlijke verbetering dat resulteerde in gemakkelijkere intubaties en significante verbeteringen in patiëntveiligheid.

De parker tube is beschikbaar in meerdere soorten en maten.

 

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

Sunmed – Child beademingsballon

Van Sunmed hebben wij een Child beademingsballon in ons assortiment voor single patient use. De ballon heeft een zeer goed “tactiel” gevoel wat de longcompliantie van de patiënt weergeeft. Dankzij de draaibare patiëntswivel kunt u zich gemakkelijk rondom de patiënt bewegen. Het bacterië/virus filter beschermt u en de patient tegen contaminatie.

 

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

Mercury Medical – FS II Child

De FS II Child is een disposable CPAP systeem met ingebouwde veiligheden als een drukmanometer en overdrukventiel. Uitermate geschikt voor ondersteuning bij acuut longoedeem, exacerbatie CPOD.

 

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

TRACOE – mini tracheacanule

Van TRACOE hebben we de mini tracheacanule in ons assortiment opgenomen de mini is voor de allerkleinsten en heeft een zachte, dunwandige maar stabiele PVC canule die geen DEHP bevat. De nekplaat heeft een schuin aflopend ondervlak om de pasvorm te optimaliseren.

 

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

TRACOE silcosoft tracheacanule

De silcosoft is een silicone tracheostomiecanule die een kunstmatige toegang biedt naar de onderste luchtwegen.

 

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE